KOGA Signature: stel zelf je droomfiets samen

KOGA maakt het via het KOGA Signature programma mogelijk om je eigen droomfiets samen te stellen. De veeleisende fietser kan geheel naar eigen keuze een KOGA vakantiefiets, hybride, sporthybride of een racefiets samenstellen. Stap voor stap via de website van KOGA

Zelf samenstellen

Op de KOGA Signature website kunt u uw eigen droomfiets bouwen, maar we adviseren u ook graag in een persoonlijk gesprek over dit unieke concept en de vele mogelijkheden. Ervaring genoeg, Ronald is zelf is een zéér tevreden en een ervaringdeskundige KOGA Signature fietser!

Hoogwaardige componenten

Zoals gewend van KOGA wordt er alleen maar gewerkt met exclusieve en hoogwaardige componenten. Een kleine greep uit de talloze mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: Shimano Deore XT onderdelen, hydraulische schijfremmen of velgremmen en de Son naafdynamo. Voor de nieuwe racecollectie zijn er vele mogelijkheden met speciale wheelsets, Shimano groepen en carbon frames.

Rohloff

De superieure 14-versnellingsnaaf van Rohloff is ook een perfecte mogelijkheid voor de vakantiefietser. De versnellingsnaaf waar wij als fietsspecialist de laatste jaren zeer goede ervaringen mee hebben opgedaan. De grote voordelen van de Rohloff zijn onder andere: onderhoudsarm, veel schakelgemak onder alle omstandigheden en de bekende Duitse degelijkheid. Over alle overige mogelijkheden en de voor- en nadelen van deze naaf, kunnen wij u altijd verder informeren. Ook is er de mogelijkheid om uw bestaande fiets met de Rohloff naaf uit voeren. Kijk op de website van Rohloff voor uitgebreide informatie.

Riemaandrijving

In combinatie met Rohloff naaf is een onderhoudsarme riemaandrijving een goede optie. De onderhoudsarme en slijtvaste carbon tandriem brengt de pedaalkracht van de fietser direct op de Rohloff naaf.

Stel nu je droomfiets samen!