Pro-User DIAMANT Elektrische fietsendrager

De Pro-User DIAMANT elektrische fietsendrager is geschikt voor twee (elektrische)fietsen en is zeer gebruiksvriendelijk. Door de snelkoppeling monteer je de drager snel en eenvoudig op de trekhaak. Met behulp van de optionele oprijgoot rijd je de fietsen zo in de brede, stabiele aluminium wielgoten. De fietsen worden vastgezet met behulp van framebevestiging, dus het crankstel van de fiets wordt niet belast.

Heb je nog iets nodig uit de kofferbak dan is dat geen enkel probleem, want de drager is kantelbaar, waardoor je de kofferbakruimte gemakkelijk kan bereiken. De drager is in te klappen tot een compact pakket en kan in de meegeleverde opbergtas in de kofferbak. Ook is de drager vast te zetten met het slot in de snelkoppeling. Niets staat een heerlijke fietsrit dus meer in de weg! De Pro-User Diamant drager is in de testupdate van de Consumentenbond als `Beste koop maart 2015′ uit de bus gekomen. De 2 eerdere testen wezen precies hetzelfde uit! Er kan er maar 1 de beste zijn. Kopen dus.

Framebevestiging d.m.v. afneembare en afsluitbare frameklemmen, kantelbaar, draagvermogen 60Kg, gewicht 18Kg, 7/13-polige stekker.

NOG EEN PAAR LEUKE SPECS: Geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, alle fietsen (incl. e-bikes) en bandenmaten. Door ingenieus inklapsysteem zeer gemakkelijk te dragen en op te bergen. Zeer eenvoudige en snelle montage op de trekhaak door een gepatenteerde snelkoppeling. Kofferbak blijft toegankelijk door eenvoudig te bedienen kantelmechanisme. Fietsen staan in brede, stabiele aluminium wielgoten. Framebevestiging, dus géén belasting op het crankstel van de fiets. Flexibele, afsluitbare en afneembare framehouders. Geleverd inclusief opbergtas. Verlichting via gecombineerde 7 en 13 polige (Jaeger) stekker. Direct vanuit de doos te gebruiken. Rijgedrag van de auto wordt vrijwel niet beïnvloed. Fietsendrager is afsluitbaar via slot in snelkoppeling. Inclusief mistachterlicht en achteruitrijverlichting (alleen werkend via 13 polige stekker) Europese typegoedkeur verleend door de RDW. In combinatie met de oprijgoot kunt u nog gemakkelijker uw fiets op de fietsendrager plaatsen.

Instructievideo