Ronald Schot Service centre voor Fietsers

Bij Fietsspeciaalzaak Ronald Schot begint de basis van fietsplezier. Wij onderscheiden ons met onze winkel in assortiment, presentatie, service en deskundigheid. Vandaar ook de naam: Service centre voor Fietsers.


Een aantal van onze unieke pluspunten zijn:

600m2 Showroom

Alle grote fietsenmerken onder één dak
Keuze is er voldoende in onze showroom. Hier kunnen we u écht van alles bieden voor fietsplezier, van ventielslang tot hartslagmeter, van het kleinste kogeltje tot het allerlichtste carbon-ligstuur. Ook treft u hier een uitgebreid fietsenprogramma aan. Zowel uiterst sportief, vederlicht en supersnel tot een degelijke klassieke stadsfiets. Daarnaast vindt u op de 1e verdieping een collectie jonge hoogwaardige tweedehands fietsen onder de naam: Zóóó goed als nieuw.

De werkplaats

Het kloppend hart van ons bedrijf
Onze ultramoderne werkplaats is het kloppend hart van ons bedrijf, daar worden volgens onze hoge kwaliteitsnormen en met de grootste aandacht nieuwe fietsen rijklaar gemaakt, gerepareerd en service- & garantiewerkzaamheden uitgevoerd.

Wij streven altijd naar 100% perfectie en fietsplezier en dat begint in onze werkplaats. Hier voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit, aan alle soorten en merken fietsen (bijvoorbeeld ook aan ligfietsen), ook aan fietsen die wij niet nieuw geleverd hebben.

Ons kloppend hart maakt het verschil… met alle “dubieuze aanbieders”! Koopt u een fiets bij ons, dan koopt u automatisch een deel van ons kloppend hart erbij. Wij staan hier altijd graag voor u klaar! Snel en flexibel plannen wij het service- of reparatiewerk in. Zodat er géén lange wachttijden zijn!

Service- & Garantieplan

Ronald Schot tekent voor uitgebreide Service- & Garantie
Op alle door ons afgeleverde nieuwe fietsen krijgt u uitgebreide garantie op het frame en alle draaiende onderdelen. Deze garantie is inclusief eventuele vervangingskosten. Indien de fiets bij ons gekocht is regelen wij alle garantie of coulanceaanvragen voor u.

Alles staat volledig beschreven in uw persoonlijke afleveringsdocumentenmap die u ontvangt bij aankoop van een nieuwe tweewieler. In deze map treft u tevens maar liefst drie coupons aan voor service- en veiligheidsinspecties, want na onze zorgvuldige aflevering zullen enkele onderdelen van uw fiets na verloop van tijd echter opnieuw moeten worden afgesteld.

Meer over ons Service- & Garantieplan

Fietsverhuur - Bike rental – Fahrradverleih - Location de vélos - Noleggio Biciclette