Alle topmerken bij Ronald Schot

Bij Fietsspeciaalzaak Ronald Schot begint de basis van fietsplezier. Wij onderscheiden ons met onze winkel in assortiment, presentatie, service en deskundigheid. Wij begrijpen dat het kiezen van een elektrische fiets voor u een moeilijke keuze kan zijn. Wij helpen u in ons Service Centre graag bij het uitkiezen van uw ideale e-bike. Hierbij alvast een overzicht van one E-Bike topmerken:

Bulls

Bulls weet ieder jaar weer E-Bikes uit te brengen met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Bulls is echt een merk voor actieve fietsers die van een stoer en sportief uiterlijk houden.
De volledig in het frame geïntegreerde accu heeft dankzij de nieuwste Duitse technieken een capaciteit van wel 750 Wh! Meer informatie over het volledige aanbod? Bekijk dan alle Bulls e-bikes.

Eco Traveller

De Eco Traveller elektrische vouwfietsen zijn zeer complete elektrische vouwfiets die snel en handig opvouwbaar zijn. In verschillende testen onder andere van NKC en ANWB is deze vouwfiets als heel goed beoordeeld! De Eco Traveller is standaard uitgerust met een krachtige accu, wat zorgt voor een groot bereik. Bovendien is deze geheel onderhoudsvrij!

Gazelle

Gazelle maakt al sinds 1892 fietsen. Inmiddels maakt dit beroemde bedrijf er zelfs 250.000 per jaar, waaronder een fraaie e-bike lijn. Bij Gazelle heeft u de keuze uit drie type elektrische systemen: Shimano Steps, Bosch en Bafang. Laat u door één van onze specialisten adviseren welk systeem het best bij uw wensen past. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan alle Gazelle e-bikes.

Van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Alle Van Raam fietsen zijn als elektrische fiets leverbaar!

Koga

Koga staat voor perfectie tot in de details. Dat is terug te zien in alle e-bikes. Koga heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne- en sportieve consument. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan alle Koga e-bikes.

Pegasus

Pegasus: comfort tegen een faire prijs. Dat is het doel van Pegasus sinds ruim 40 jaar. De succesformule daarbij is om de wensen van de eindgebruiker altijd voorop te stellen. Pegasus staat voor traditie, innovatie en betrouwbare Duitse kwaliteit. Al het ontwikkelingswerk op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie, heeft dat ene doel: u moet zich te allen tijde prettig voelen op het zadel van een Pegasus elektrische fiets.

Stromer

De Stromer speedpedelec lijkt eigenlijk niet op een elektrische fiets. De hightech lithium accu is geïntegreerd in het frame. De kracht van de fietser op het pedaal wordt via een sensor doorgegeven aan de motor die ervoor zorgt dat je moeiteloos 45 km/uur fietst. De speciaal gemaakte technologie zorgen voor eersteklas rijcomfort.

Urban Arrow

De Urban Arrow bakfiets is een hoogwaardige elektrische bakfiets die gemakkelijk te gebruiken is in bijvoorbeeld de stad. Bedacht om kinderen veilig en milieuvriendelijk te vervoeren om zo het gebruik van scooters en auto’s terug te brengen. De Urban Arrow bakfiets is ook ideaal om andere voorwerpen mee te vervoeren.

Bezoek onze showroom voor advies!

Van deze merken hebben wij een groot assortiment en een volledige voorraad. Zodat u snel met uw nieuwe fiets op pad kan. Voor uitgebreid en deskundig advies over bijvoorbeeld de juiste maat van de fiets, nodigen wij u graag uit in ons Service Centre in Edam. Bekijk hier ons gehele aanbod:

Klik hier om naar het assortiment E-bikes te gaan

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!