De Ophaal- & Bezorgdienst van Ronald Schot

Fietsaflevering op het juiste kwaliteitsniveau

Vindt u op onze website een geschikte fiets, maar is het ophalen in onze winkel voor u lastig? Dan kunnen wij de fiets bij u thuis bezorgen.

Vaak doen we dit met eigen vervoer om schade aan de fiets te voorkomen en het allerbelangrijkste: we kunnen dan de fiets altijd geheel rijklaar en volledig afgesteld afleveren, zodat u geen “pakket onderdelen” thuis gestuurd krijgt, of moet ophalen op het postkantoor. Ook kunnen we dan bij de aflevering nog nazien of alles op uw maat staat afgesteld. Kortom een fietsaflevering op het juiste kwaliteitsniveau!


Wij kunnen fietsen in heel Nederland geheel rijklaar laten bezorgen. Bezorgkosten voor 1 fiets zijn slechts: € 29,95. In een straal van ca. 20 km rond de gemeente Edam-Volendam is de bezorging gratis.

Fiets bezorgd buiten de regio van Edam-Volendam, en dan?
De door u bestelde fiets wordt door ons al in de werkplaats 100% rijklaar gemaakt. Om beschadigingen tijdens het vervoer te voorkomen, zijn er enkele werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden voordat u veilig kunt gaan fietsen. Deze werkzaamheden worden in onze instructievideo haarfijn uitgelegd.

Voor meer informatie: mail naar info@ronaldschot.nl of bel 0299-372155.

Fietsverhuur - Bike rental – Fahrradverleih - Location de vélos - Noleggio Biciclette