Fiets inruilen

Inruilen van uw huidige fiets is mogelijk in onze winkel Bij aankoop van een nieuwe fiets in de winkel kunt u uw oude fiets inruilen. Het bedrag dat uw oude fiets waard is, is afhankeljk van het soort fiets, hoe oud deze is en de staat waarin deze verkeert, met name banden, ketting en tandwielen. Laat uw fiets in onze winkel taxeren.

Het is mogelijk om een indicatie van de inruilwaarde van uw huidige fiets per mail te geven. Hiervoor ontvangen wij graag de volgende informatie: merk, type, aankoopdatum, aankoopprijs en een duidelijke foto van de fiets. Let op dat de waarde waarop wij de fiets taxeren altijd een indicatie is. Vanaf alleen een foto kunnen we immers niet zien wat de technische staat van de fiets is. Voor een definitief inruilaanbod is een bezoek aan onze winkel wel noodzakelijk. Zodat de fiets goed bekeken kan worden en dan geven we de exacte inruilwaarde aan.
Als u uw huidige fiets wilt inruilen, kunt u onderstaand formulier invullen en nemen we contact met u op over de inruilprijs.

Registratieplicht tweedehands goederen
Bij inruil van uw huidige fiets zijn wij verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Fiets inruilformulier

  Merk*

  Type*

  Segment*

  Uitvoering*

  Framehoogte

  1e aankoopdatum/leeftijd fiets*

  Aankoopprijs (in €)*

  Upload aankoopfactuur (indien aanwezig)

  Foto’s van je fiets *

  Wij ontvangen graag minimaal 1 foto van je fiets en maximaal 3. Een foto waar de hele fiets duidelijk op staat.  Max grootte: 1mb per foto

  In welke nieuwe fiets heeft u interesse? *

  Naam*

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Opmerkingen

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!