Service- & garantieplan

Ronald Schot tekent voor uitgebreide Service- & Garantie

Op alle door ons afgeleverde nieuwe fietsen krijgt u uitgebreide garantie op het frame en alle draaiende onderdelen. Deze garantie is inclusief eventuele vervangingskosten. Indien de fiets bij ons gekocht is regelen wij alle garantiezaken voor u.

Alles staat volledig beschreven in uw persoonlijke afleveringsdocumentenmap die u ontvangt bij aankoop van uw fiets. In deze map treft u tevens maar liefst drie coupons aan voor service- en veiligheidsinspecties, want ondanks onze zorgvuldige aflevering zullen enkele onderdelen van uw fiets na verloop van tijd opnieuw moeten worden afgesteld..


3 maanden na de aankoop (of 500km) bent u van harte welkom voor de eerste gratis servicebeurt. Een extra veiligheidscontrole maakt daar ook onderdeel van uit. Ons uitgebreide serviceplan betekent concreet dat u het hele eerste jaar de zekerheid geniet van een extra voordelig tarief voor het onderhoud van uw fiets. Na 6 maanden (of 1000km) en na 12 maanden (of 2000km) krijgt uw nieuwe fiets een gedegen servicebeurt en veiligheidsinspectie.

Na de drie servicebeurten en veiligheidsinspecties blijft onderhoud en reparatie aan uw fiets belangrijk. Ons advies is om minimaal één keer per jaar uw fiets bij ons langs te brengen voor een inspectie. Wij zorgen er dan voor dat u probleemloos door kunt blijven trappen. Het hele jaar door!

Bij onderhoud is een vervangende fiets beschikbaar. Vraag er gerust naar! Op al onze leveranties en werkzaamheden zijn de Bovag standaardbepalingen voor tweewielerbedrijven van toepassing. Deze Bovag standaardbepalingen zijn gratis bij ons op te vragen.

Fietsverhuur - Bike rental – Fahrradverleih - Location de vélos - Noleggio Biciclette