Service- & garantieplan

Ronald Schot tekent voor uitgebreide Service- & Garantie

Langdurig fietsplezier begint bij Ronald Schot. Wij onderscheiden ons in assortiment, deskundigheid én gewoon goede service. Bij uw nieuwe fiets of elektrische fiets krijgt u bijvoorbeeld altijd een persoonlijk mapje met garantiepapieren en drie coupons voor servicebeurten en veiligheidscontroles. Daarnaast zijn wij zelfs een officieel Service Centre voor Fietsers! Dat betekent een garantie op veilige kilometers!

Service: extra voordeel en onderhoud

Met de drie coupons voor service, bent u het hele eerste jaar verzekerd van extra voordeel en onderhoud. Ongeveer drie maanden na de aankoop (of 500 km) gebruikt u de eerste coupon voor de eerste gratis servicebeurt en veiligheidscontrole. Na 6 maanden (of 1000 km) en na 12 maanden (of 2000 km) krijgt uw nieuwe fiets een gedegen servicebeurt en veiligheidsinspectie. Uiteraard onderhouden wij u fiets ook daarna graag voor u!

Garantie: wij gaan voor 100% perfectie

Op alle door ons afgeleverde nieuwe fietsen krijgt u garantie op het frame en alle draaiende onderdelen. Deze garantie is inclusief eventuele vervangingskosten. Wel zo prettig: bij onderhoud is een vervangende fiets beschikbaar. Vraag er gerust naar! Op al onze leveranties en werkzaamheden zijn de Bovag standaardbepalingen voor tweewielerbedrijven van toepassing. Dat betekent nog meer zekerheid op kwaliteit.

Onze werkplaats: het kloppende hart

Wij streven altijd naar 100% perfectie en fietsplezier. Dit begint in onze werkplaats. Hier voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit, aan alle soorten en merken fietsen. Ook aan fietsen die wij niet nieuw geleverd hebben. Wij staan hier altijd graag voor u klaar! Snel en flexibel plannen wij het service- of reparatiewerk in. Zodat er géén lange wachttijden zijn!

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!