Alles over elektrisch fietsen

De sprint van de E-Bike

Inmiddels is zeker 80% van onze verkochte fietsen een E-Bike en zijn wij officiële elektrische fietsen specialist. Wij onderscheiden ons in een uitgebreid assortiment, presentatie, deskundigheid èn gewoon goede service. Bij uw E-Bike krijgt u daarom altijd een persoonlijke map met extra informatie, garantiepapieren en drie coupons voor servicebeurten en veiligheidscontroles.

Elektrische fietsen Specialist

Met een uitgekiend assortiment van vele verschillende merken en types E-Bikes kunt u zich bij ons uitgebreid laten informeren en verrassen over de laatste trends. De E-Bike is hot en heeft inmiddels vele fans. Zij weten inmiddels dat u met een E-Bike verder, makkelijker en veiliger fietst. En niet alleen bij tegenwind, Een E-Bike staat voor duurzame mobiliteit, gezondheid, innovatie en vooral ook beleving. Als erkend BOVAG fietsbedrijf adviseren wij u graag over ons ruime aanbod en langdurige garantie en service! In onze professionele werkplaats kunnen wij reparaties en service verlenen aan alle fietsen.

Elektrische fiets koopwijzers

Bij een elektrische fiets komt meer techniek kijken dan bij een normale fiets. Wij kunnen ons voorstellen dat u “door de bomen het bos” soms niet meer ziet door de vele modellen en merken die er op de markt zijn.

Test welke E-Bike bij u past!

Bent u op zoek naar een nieuwe E-Bike maar weet u niet welk model en type goed bij u past? Maak gebruik van onze E-Bike keuzetest die u vindt op de homepage.

Service centre voor fietsers Ronald Schot is vanaf het begin van het ontstaan van de E-Bike gestart met de verkoop. Door deze jarenlange ervaring, de vele speciale scholing die het team heeft gevolgd om de software, motor en het batterijpakket te Elektrische Fietsen Specialist kunnen onderhouden, maar ook om u een deskundig advies te geven voor de aanschaf van de elektrische fiets geeft ons het recht om ons “Elektrische fietsen Specialist” te noemen.

Wij hebben altijd de fiets die u zoekt!

Doet u vooral nieuwe ideeën en inspiratie op via deze website waar ook alle beschikbare  technische specificaties bij alle E-Bikes staan vermeld. Maar als u vragen heeft of simpelweg deskundig en eerlijk advies wilt bezoek dan onze winkel in Edam-Volendam. Ook voor een vrijblijvende proefrit. De koffie staat klaar!

U kunt bij ons ook een elektrische fietsen huren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!