MovaNext Lux fietsdrager

Trekhaakdrager voor vervoer van de elektrische fiets(en)


Voor het vervoer van elektrische fietsen achterop de auto zijn verschillende geschikte fietsdragers op de markt. Een elektrische fiets is meestal ongeveer 4 tot 5 kg zwaarder dan een fiets zonder trapbekrachting en daarom is de draagkracht van deze trekhaakdragers vergroot. Wij leveren trekhaakdragers van Movanext en Diamant.

Fotogalerij

Verto

De MovaNext Lux is standaard uitgevoerd met de Verto functie. Hiermee kunt u het horizontale frame-klem gedeelte ophoog klappen, zodat u, bij het gebruik van een oprijgoot, de fietsen rechtstandig op de drager kunt rijden. De oprijgoot kunt u als aparte accessoire bij uw dealer bestellen.

Compact

De MovaNext Lux behoort ingeklapt tot de compactste dragers in zijn soort. De afmetingen ingevouwen: L 70 cm- B 50 cm- H 20 cm.

Afsluitbaar

De MovaNext Lux heeft afsluitbare frame-klemmen en ook de drager zelf is op de trekhaak afsluitbaar. Zo zijn zowel de MovaNext Lux zelf, als uw fietsen, tegen diefstal beveiligd. De sleutel van de frame-klem is dezelfde als van het slot op de drager, zodat u slechts één sleutel hoeft mee te nemen.

Instructievideo