MovaNext Lux fietsdrager

Trekhaakdrager voor vervoer van de elektrische fiets(en)


Voor het vervoer van elektrische fietsen achterop de auto zijn verschillende geschikte fietsdragers op de markt. Een elektrische fiets is meestal ongeveer 4 tot 5 kg zwaarder dan een fiets zonder trapbekrachting en daarom is de draagkracht van deze trekhaakdragers vergroot. Wij leveren trekhaakdragers van Movanext en Diamant.

Fotogalerij

2 Modellen beschikbaar: MovaNext Lux en de MovaNext Vision

MovaNext Lux:                                                                                                                                                                                                                                                                                             Standaard uitgevoerd met de Verto functie. Hiermee kunt u het horizontale frame-klem gedeelte ophoog klappen, zodat u, bij het gebruik van een oprijgoot, de fietsen rechtstandig op de drager kunt rijden.

MovaNext Vision:                                                                                                                                                                                                                                                                                       De MovaNext Vision is de lichtgewicht uitvoering van de MovaNext, maar dan met volledige LED verlichting. De MovaNext Vision is de eerste fietsendrager in Nederland waarbij de LED verlichting, ook bij moderne auto’s met boardcomputers, goed functioneert. De MovaNext Vision heeft dezelfde eigenschappen als de MovaNext Lux met als extra de volledig LED verlichting, met speciale aandacht voor het ontwerp. Dit ontwerp van de MovaNext Vision heeft de RED Dot Award gewonnen, een belangrijke design prijs in Europa

Compact

Beide uitvoeringen behoren ingeklapt tot de compactste dragers in zijn soort. De afmetingen ingevouwen: L 70 cm- B 47 cm- H 17 cm.

Afsluitbaar

De MovaNext Lux en de MovaNext Vision heeft afsluitbare frame-klemmen en ook de drager zelf is op de trekhaak afsluitbaar. Zo zijn zowel de MovaNext Lux en de Vision zelf, als uw fietsen, tegen diefstal beveiligd. De sleutel van de frame-klem is dezelfde als van het slot op de drager, zodat u slechts één sleutel hoeft mee te nemen.

Instructievideo’s

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de MovaNext Lux fietsdrager en/of deze bestellen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen met Ronald Schot

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!