Nieuws

Volgende
35 jaar Ronald Schot

08-02-2022

Het jaar 2022 staat in het teken van ons 35-jarige bestaan. Met vele jaren ervaring onderscheiden we ons door deskundig – en eerlijk advies, persoonlijke service en heel veel exclusiviteit. Wij bieden alles voor de fietsliefhebber met binnenkort vele leuke extra’s in kader van ons jubileum!
Eco Traveller N7 als beste beoordeeld in de AD Fietstest!

21-05-2021

De Eco Traveller N7 is als 𝐁𝐄𝐒𝐓𝐄 ππ„πŽπŽπ‘πƒπ„π„π‹πƒ in de AD Fietstest! Het eindcijfer 8 is een extra erkenning voor deze complete vouwfiets, die tijdens een eerdere test al werd geroemd om haar uitmuntende rijeigenschappen. Bekijk deze prijswinnaar hier!
Reserveer een tijdslot voor persoonlijk advies!

10-05-2021

Voor een persoonlijk advies maken wij tijd vrij! Zonder afspraak winkelen is wel weer lekker handig, bij aanschaf van een E-bike is een afspraak vaak wel verstandig! Voor accessoires en reparaties kunt u altijd onze showroom bezoeken zonder afspraak. Voor een nieuwe E-Bike en een persoonlijk advies nemen wij graag uitgebreid de tijd. Reserveer hieronder uw tijdslot voor een persoonlijk E-bike advies.
Wij zijn weer geopend zonder afspraak!

28-04-2021

Vanaf 28 april 2021 is het weer toegestaan om Fietsspeciaalzaak Ronald Schot te bezoeken zonder afspraak! Ben jij op zoek naar accessoires of onderdelen? Kom dan gezellig langs. Wil jij meer informatie over jouw ideale E-bike? Maak dan (bij voorkeur) even een afspraak zodat wij de tijd en volledige aandacht aan jou kunnen geven! Maak hier jouw E-bike Private Shopping afspraak: https://www.ronaldschot.nl/e-bike-private-shopping/
Werkplaats open / showroom voorlopig nog dicht.

27-01-2021

Fietsen als goed voornemen? Nieuw jaar, nieuwe kansen. Fietsen zorgt voor het versterken van het immuunsysteem en dat kan iedereen wel gebruiken! Stap jij dit jaar vaker op de fiets? Het voorjaar in met een nieuwe E-Bike? Dan raden wij u aan er op tijd bij te zijn. De vraag naar fietsen is namelijk enorm gestegen. Ronald Schot heeft gelukkig groot ingekocht, dus bij ons grijpt u niet snel mis.... Lees meer
Volgende