Primeur: De échte elektrische vakantiefiets is binnen!

De bekende KOGA World Traveller, maar dan elektrisch! Robuuste E-bike bij uitstek geschikt voor vakantiefietsers.

De First Edition wordt aangeboden met een vaste specificatie maar met keuze uit 3 nieuwe kleuren (Moss Green, Vintage Blue of Classic Grey) en 2 maten (54 of 57cm). En is voorzien van een Rohloff E14 versnellingsnaaf – Gates riemaandrijving; zeer sterk, betrouwbaar en onderhoudsarm. De krachtige Bosch Performance CX motor (75Nm), de 500Wh uur batterij, en de stabiele & comfortabele 27.5 wielen maken deze bij uitstek geschikt voor de vakantiefietser of het serieuzere woon/werk-verkeer.

Rohloff versnellingsnaaf: Door de jaren heeft de Rohloff naaf zich bewezen en behoort daarom tot de favoriete uitrusting van de meest veeleisende fietsers die naar alle uithoeken van de wereld fietsen. De 14 versnellingen, brede overbrengingsverhouding, minimale onderhoud en duurzaamheid hebben zich bewezen in de slechtste omstandigheden. Samen met de Gates riemaandrijving resulteert dit in de meest duurzame en onderhoudsarme aandrijflijn.

Rohloff E14 naaf: Met de introductie van de Rohloff E14 naaf (elektronisch gesynchroniseerd schakelen) in combinatie met de perfecte match van de Gates riemaandrijving en de Bosch Performance CX middenmotor is een echte droom, die is uitgekomen! Geen enkele fietstransmissie kan de grote E-bike motorkrachten beter aan en geen andere transmissie kan sneller schakelen.

Vanaf vandaag is deze fiets in onze winkel te bezichtigen…