Eco Traveller N7 wint zilver in de test van de NKC

De NKC, de Nederlandse Kampeerauto Club, heeft 9 elektrische vouwfietsen getest. Één van deze elektrische vouwfietsen was onze eigen Eco Traveller N7. Wij kunnen trots zijn, want deze kwam zeer goed uit de test! De Eco Traveller N7 is nipt op de 2e plek geëindigd, waarmee dan ook de vermelding willen maken dat de Eco Traveller de enige fiets uit de test is met een volledig afgesloten kettingkast en een onderhoudsvrije versnellingsnaaf!

In de testuitslag wordt het volgende over de Eco Traveller geschreven: Zeer complete elektrische vouwfiets. Pluspunten: rustige en comfortabele rijeigenschappen, fijne display, afgesloten kettingkast en sympathieke prijs. Minpunt kan het gewicht zijn (maar dat komt vooral door zijn compleetheid). De vouwfiets heeft een lage instap, rijdt relatief rustig en stabiel en stuurt prettig. De naaf met zeven versnellingen is goed en het geluidsniveau van de motor heel acceptabel.
Wat de testpersonen verder is opgevallen is dat op de Eco Traveller een degelijke bagagedrager is gemonteerd met snelbinders. Aan de bagagedrager kunnen gemakkelijk en veilig tassen worden bevestigd. Ook de kettingkast is opgevallen, de Eco Traveller is de enige fiets uit de test met een volledig afgesloten kettingkast.

Lees hier het volledige testverslag