Bosch E-Bike tuning kit

Tuning kit om uw E-Bike op te voeren tot 45 km/u is verkrijgbaar bij Fietsspeciaalzaak Ronald Schot

Deze tuning kit is ontwikkeld om de begrenzing van de Bosch, Brose en Shimano midden motoren te omzeilen en het volle potentieel van de elektromotor te benutten. Hiermee komt de standaard begrenzing op 25 km/u te vervallen en blijft de motor ondersteunen tot 50 km/u. De maximaal te behalen snelheid is uiteraard afhankelijk van de input van de fietser zelf.

De waterdichte eigenschappen van alle connecties blijven behouden. De uitsparing achter de motorcover kan gebruikt worden om het kastje te plaatsen zodat het van buitenaf niet zichtbaar is.

Installatie volledig omkeerbaar

De installatie is volledig omkeerbaar: de motorzegels hoeven niet verbroken te worden en bij het loskoppelen vervalt het effect waardoor de motor weer begrensd wordt op 25 km/u.

De door ons aangeboden tuning kits zijn geschikt voor de elektrische fietsen met Bosch, Brose en Shimano middenmotors.

Belangrijk!

  • Uw E-Bike opvoeren is geheel op eigen risico.
  • Mogelijk vervalt de garantie vanuit de fabrikant bij gebruikmaking van deze tuning.
  • Fietsspeciaalzaak Ronald Schot is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze tuningskit.
  • Voor sommige E-Bike`s geldt dat het frame, de remmen en de techniek niet ontworpen zijn voor dit soort hogere snelheden. Daarbij dragen E-Bikers vaak geen helm wat fietsen op veel hogere snelheid dan normaal gevaarlijker maakt.
  • Bij hogere snelheden kun je andere weggebruikers in gevaar brengen. Op een snellere fiets heb je als berijder een hogere reactiesnelheid nodig omdat je sneller dan normaal door het verkeer rijdt en je bochten neemt. Andere weggebruikers schatten vaak de snelheid lager in dan die in werkelijkheid is. Ook tussen langzamer verkeer op het fietspad kunnen deze snelle fietsen voor verwarring en gevaarlijke situaties zorgen.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Fietsspeciaalzaak Ronald Schot, Tel: 0299-372155 of per mail [email protected].

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!