Alles over elektrisch fietsen

Als erkend BOVAG fietsbedrijf adviseren wij u graag over de mogelijkheden van de elektrische fiets (E-bike). U kunt bij ons terecht voor onafhankelijke informatie maar bent bij ons ook aan het juiste adres als u zich oriënteert op de aankoop van een E-bike. Inmiddels is bij ons 70% van de verkochte nieuwe fietsen een E-bike. Kom ook langs voor een proefrit en ervaar het plezier van elektrisch fietsen!

Elektrische fietsen Specialist

De e-bike is een enorm succes. De elektrische trapbekrachtiging geeft u ondersteuning waarmee u verder, makkelijker en veiliger fietst. Tegenwind of een pittige helling, u fietst altijd moeiteloos door. U vindt in ons bedrijf een groot assortiment van de E-bike.

E-bike voordelen

Steeds meer fietsliefhebbers, jong en oud, kiezen voor een elektrische fiets. Dat is niet vreemd want een fiets met trapondersteuning fietst licht en comfortabel. De mate van trapondersteuning hangt af van het rijprogramma dat u kiest. Een rijprogramma kunt u eenvoudig zelf instellen of soms zelfs op maat programmeren. Met een elektrische fiets kunt u gemakkelijk langere afstanden afleggen. Een E-bike is dan ook geschikt voor zowel recreatief gebruik als voor woon-werkverkeer. Ondanks de vele techniek is het onderhoud van een E-bike ongeveer hetzelfde als bij een gewone fiets.

Elektrische fiets koopwijzers

Bij een elektrische fiets komt meer techniek kijken dan bij een normale fiets. Wij kunnen ons voorstellen dat u “door de bomen het bos” soms niet meer ziet door de vele modellen en merken die er op de markt zijn.

In de koopwijzers van BOVAG vindt u feiten, tips en adviezen over alle technische onderdelen van de elektrische fiets. U kunt ze lezen of op film bekijken op BOVAG koopwijzers elektrische fiets.

De koopwijzers geven u onder meer duidelijkheid over de verschillende soorten fiets accu’s en motoren en vertellen u ook meer over de veiligheidssystemen. Deze systemen zorgen er voor dat u rustig kunt opstappen en veilig kunt fietsen. Tevens krijgt u uitleg over versnellingen en rijprogramma’s en leert u welke factoren van invloed zijn op de actieradius: de totale afstand die u kunt afleggen zonder de accu tussentijds op te laden.

De fiets accu kan op verschillende plekken in een fiets zitten

Kwaliteitsfietsen

Wij zijn dealer van de betere merken en verkopen zowel nieuwe als jonge hoogwaardige tweedehands elektrische fietsen. Als u langskomt en ons uw wensen, eisen en budget vertelt, gaan we samen op zoek naar de beste E-bike voor u. Of u nu een elektrische stadsfiets, sportfiets, vouwfiets, moederfiets, bakfiets of sportieve E-mountainbike in gedachten heeft: u vindt hem bij ons. Kom gerust vrijblijvend langs voor informatie en een proefrit. Wij helpen u graag!

Jarenlange ervaring

Service centre voor fietsers Ronald Schot is vanaf het begin van het ontstaan van de e-bike gestart met de verkoop. Door deze jarenlange ervaring, de vele speciale scholing die het team heeft gevolgd om de software, motor en het batterijpakket te Elektrische Fietsen Specialist kunnen onderhouden, maar ook om u een deskundig advies te geven voor de aanschaf van de elektrische fiets geeft ons het recht om ons “Elektrische fietsen Specialist” te noemen.

Ook het uitgebreide assortiment, de vele modellen die direct uit voorraad geleverd kunnen worden, dus zonder een lange levertijd en de gratis proefrit die u kunt maken op de verschillende merken en modellen, maken het deze titel meer dan waar!

U kunt bij ons ook een elektrische fietsen huren.

Fietsverhuur - Bike rental – Fahrradverleih - Location de vélos - Noleggio Biciclette